Pcsibozulanadam olarak sizi karşılamaktan onur duyarım efenim :D

3 Ocak 2013 Perşembe

kız isterken babasının kucağına sıçtım


Ulan her şey o kadar güzel gidiyordu ki. ama o burcu olacak orospu yaptı yapacağını yine.

beyler açık konuşayım ben bu evleneceğim kızın 18lik kardeşine zamanında gemiyi yanaştırmıştım ayıptır söylemesi. o yüzdendir ki ablasıyla evlenecek olmam düşüncesine dayanamıyor doğal olarak. ama bu kadar orospuluk olmaz amk.

kızla buluşurduk parklarda, yiyişirdik falan, bu burcu orospusu bizim fotoğraflarımızı çekip porno sitelerine falan koyardı. o kadar orospu bi orospu yani.

neyse biz ailecek gittik benim kızın evine, sohbet muhabbet, her şey çok güzel. kahkahalar havalarda uçuşuyor. sonra kahvelerimiz de geldi. göz göze geldik kahvemi alırken, neredeyse herkesin ortasında yatırıp sikecektim o kadar libidom tavan yapmış.
neyse malafatı kemerin altına sıkıştırdım çaktırmadan, kahvemi içmeye devam ettim.

ulan aradan zaman geçti benim karnıma bi ağrı saplandı. ama yok böyle bir şey. biri içerden götüme giden yolları elektrikli testereyle açıyor gibi, sanki içimde biri çivili kramponlarla kolbastı oynuyor gibi. yüzüm renkten renge girdi. o kadar kötü olmuşum ki annem ”noldu oğlum neyin var?” diye sordu. bi baktım herkes bana bakıyor. ulan rezil olduk diye düşünüyorum içimden. erkeğiz ya, şekilden şekle giremeyiz biz. adam gibi oturmamız lazım. müshil bu amk, şişede durduğu gibi durur mu?

‘kemer sıktı herhalde’ dedim kemeri açtım. bi baktım malafatın kafa gözüküyor. hasiktir derken panik oldum bi anda ayağa sıçradım. sen sol ayak sağ ayağın paçaya bas, oradan zaten kemer açık pantolon yarıya kadar in aşağı baksırla beraber, kayın babanın kucağına düş, o darbeyle patır patır inek gibi adamın kucağına sıç. en son hatırladığım adamın bıyıkları dudaklarıma değiyordu. annem bayılmıştı. babam kaçmıştı. burcu gülmekten ölüyordu. benim hatun da kaçmıştı (sonradan öğrendim ki babamla kaçmışlar.)

ama inadım inat, onları bulacağım. robot resimlerini odamın her yerine astım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder