Pcsibozulanadam olarak sizi karşılamaktan onur duyarım efenim :D

3 Ocak 2013 Perşembe

pokemon dünyasını nasıl sikerttim


Sabah ezanıyla uyandım kafamda blastoisler sikişiyor amk biz daha pokemon seçecez. gittim elimi yüzümü yıkadım çantamı topladım dedim anne 1 yıl yokum artık ”merak etme mr.mime var” dedi. o palyaço kılıklı ibneye annemi emanet etmek içime sinmesede yola koyuldum artık. arkamdan squirtle işetti annem amk su gibi git su gibi gel diye , adetlerimizi sikeyim.

neyse vardım pokemon seçim merkezine , ilçe belediye başkanı falan tören yapıyor amk , çuvalla halka poketopu dağıtıp prim yapıyor piçler , pokemon ihracatında dünyanın en büyük 17. ekonomisiyiz diyor bir yandan herif. ayar oluyorum bir yandan ama usul usul dinliyorum.

konuşma bitti benim gibi tüm piçler birden akın ettik seçim merkezine , en geride ben kaldım . herkes seçti sıra bana geldi.

üç tane poketopu açtırdı bana sırayla , amk üçüde boş. aha dedim siktim hepinizi kesin pikaçu kaldı bana ” evlat elimde nadide ama bakması zor bir pokemon var dedi”

nasıl zevkten dört köşeyim ama ”evet hocam söyle artık” dedim. ne göriyim amk pembe bir jiglipuff çıkardı.
”bu ne oç” diye bağırdım. sinirden bayıldım sandım bir an , sonra uyandım ağzıma am gözlerime meme alnımada göt çizmiş orospu çocuğu jiggylpuff şarkı söyleyip uyuttuktan sonra bizi.

uyandığımızda hocaya dedim bu böyle olmaz amk saydek versen daha iyiydi ama siklemedi bile. tam çıkıcam tablet gibi bir şey tutuşturdu elime. ”bu ne reyiz?” dedim. pokedex dedi , yeni projesiymiş dağıtıyormuş millete. sende pokeimam cemaatindensin biliyodum piç deyip koşarak uzaklaştım oradan. amk soramadık ama bataryaylamı çalışıyor pille mi diye tuhaf bir aletti. fotoğraf çekmek için kendime tuttum ismimi tekrarladı . kıyak aletti cidden. açtım sikime tuttum sonra , bu hangi pokemon lan dedim biraz düşündü ”arbok” dedi piç , ahah bildin oç dedim , sırt çantamla ormanda ilerlemeye devam ettim.
ilerledim biraz vahşi pokemon avına çıkmak yeni pokemonlar edinmek lazım kuytulara girdim , hadi ya nasip pik- derken pidgetto nun küçüğünü gördüm.. amk karnımda nasılda açıkmıştı , çantamdan sapanı aldım vurdum piçi , çakmakla verdim ateşi yoldum tüylerini kenara attım , kızarttıktan sonra yemeye başladım. kekliğe benziyordu lan tadı.

neyse bitirdim falan yemeyi , sofra duası yaptım , nehir kenarına gittim elimi yüzümü yıkamaya , bir kuş sesi duydum arkamı bir döndüm amkkk

pidgetto sürüsü geliyo. şimdi siki tuttuk reyizler. çantamı kaptığım gibi bayır aşağı yardırıyorum , piçler durmuyo. keşke yemeseydim diye içimden geçirdim amk hem pokemonum olurdu hem de bunlar başıma gelmezdi. sonra elimdeki tek pokemon aklıma geldi. jigglypuff ..

dedim amk bunu çıkartırız poketopundan ,yine bir şarkı söyler piç şimdi uyutur bizi. ormandayız zaten çulsuzu gelir kaptırırız götü olmaz.

biraz daha koştum ama bizdekide ciğer tükendi en sonunda. bu piçler daire biçiminde etrafımı sardı. yusuflamıştım beyler.

allahım sen her şeye kadirsin deyip fırlattım bu piçi poketopundan. bu aldı mikrofonu eline , akdeniz akşamlarını söylemeye başladı amk. pidgeotto lar yelkenleri indirdi tabi hemen etrafına toplandılar bunun hevesle. bende mp3 ü taktım kulağıma amk etkilenmiyim diye. öyle de güzell söylüyo ki piç hem etkileniyo kuşlar hem uyuyor. pembe renkli bir pokemon diye ben dişi sanıyordum ama erkekmiş piç. dedim vay amk iyi bir ekip olucaz galiba.

bravo oğlum diye poketopuna geri çektim bunu. bu piç kuyruğuyla vurdu poketopuna girmem diyo , götü kalktı kevaşenin ” o mikrofonu götüne sokarım gir şuraya orospu çocuğu ” diye bağırınca bir hüzünlendi sonra girdi. ne amk yanlış mı yapmışım beyler , iki adam kurtar sonra pikaçu triplerine gir yarrağıma bak. bu yorgunluk üstüne bir pokemon sağlık merkezine gitmek şart oldu tabi.

yorgun argın girdik pokemon sağlık merkezine. offf bu hemşire joylara bitiyorum zaten amk az ferresini izlemedik internette. dedim acil pokemonuma bakmanız lazım bir de bildiğiniz hamam var mı buralarda.

dedi ssk var mı. amk napıcam şimdi ssk yok diye ilaçta yazmaz muayeneyede para alır bu orospular. dedim kardeşim burası devletin kurumu değil mi ? acil durum hemen hastaya bakmanız lazım. maalesef dedi. o sırada telefon geldi amk .. hemşire evet profesör oak dedi. ismimi sordu sonra söyledim. biraz daha konuştu , telefonu kapattı. bir yanlışlık olmuş beyefendi kusura bakmayın dedi. hayatınız yalan can taşıyoruz can dedim inlettim hastaneyi, bastılar sakinleştiriciyi buldum kafayı o gece.

ayıldığımda önümde hemşire joy vardı amk.. ” beni kelepçeleyemezsiniz yatağa , ideallerim var ” diye bağırdım uyku sersemliğiyle ; fantezilerimi istemsizce döktüm ortaya. önce utandım ama anlamadı galiba amına koduğumun klonu.

sonra çeki düzen verdim üstüme başıma ve pokemonumu alıp tekrar yollara koyuldum. o değilde pokemon kadromu genişletmem lazımdı amk , şuan ilk 11 i sabri ve onun sürpriz şutlarından ibaret olan fatih terim gibiydim.

tekrar bir ormanın içine girmek üzereydim beyler. ormanın girişinde kısa saçlı tokalı bir amlı duruyordu. ”greenpeace den misin bayan” diye bağırdım. ” üff snne be slq ” dedi.. o an amına kürekle vurmak isterdim orospunun da, takımı genişletmem gerekiyordu. ayrıca kızın bianchi bisikleti vardı. biz yürüyerek geçecektik koca ormanı ya neyse. daldım ben ormana söve söve kıza ters ters baka baka.

epey yürüdüm ama bir bok çıkmamıştı. en sonunda uzanıp kestirmeye karar verdim biraz. tam kafamı koydum ağaç dibine ayağımı bir şey gıdıklamaya başladı amk , siktir kene mene vardır burda yarrağı yemeyelim sonra diye hemen doğruldum , tam ezecem baktım yeşil tuhaf bir böcek . çıkardım hemen pokedex i gösterdim ”bu ne amk” dedim ” caterpie bu abi taşşaklı pokemondur büyünce butterfly oluyo uyku tozu falan saçıyo” dedi. iki gün benimle takıldı oç pokedex jargon değiştirdi amk ahaha. o değilde adam uyutan bir pokemonumuz var zaten ,yine aynı çeşit denk geldi kara bahtımı kör talihimi sikiyim dedim çıkarttım sinirle attım poketopunu. poketopu önce caterpie yi içine çekti bir sallandı iki sallandı daha saldırmadan pokemon benim oldu. pokedex e küfrettim amk börtü böcekten pokemonmu olur, hem kelebek oluyomuş büyüyünce 2 gün ömürlü canlı ne sikime yarayacak diye isyan ettim. havada kararmaya başladı. erken açtım tulumu koydum kafamı… sonra cırtlak bir ses..

ses amlı sesiydi. tulumdan fırlayıp sese doğru ilerledim. ”arı var burada ıyyy” diye bir ses daha geldi. ” sesime geeel” dedim. orospuçocuğu hem anzer balı üreyen ormandaki kovana dal hem de arı var de. siksen ödeyemezsin o balın 1 kavanozunu… bunları düşündükçe aklıma bal reklamları geldi gerildim. ve kafamı dağıtmak için sese odaklandım tekrar piçler. nihayetinde kız gözüktü. tahmin ettiğim kızdı. ”bok mu var bu saatte ormanda arıları da buraya çekeceksin” dedim. ”poqemon @ntrhenoryum tmm mı bhen .s .s ” dedi. ismin ne dedim ” misty ;) ” dedi..

amk oyun şimdi başlıyordu.

ben de ismimi söyledim. tanıştık , oturduk. ateş yaktım ben yine çakmakla. ”yha aslhnda ttlı jojukmuşsun :p ” dedi. kevaşe hemen yavşadı bana. pokemonlarımda öyledir görmek ister misin dedim buna. onayladı. ilk jigglypuff ı saldım , sus işareti yaptım şarkı söylemesin diye. kız bayıldı resmen pokemona. sonra caterpie yi saldım… salmaz olaydım amk sanki charizard saldık altına sıçtı kız. böcek fobisimi ne varmış ortalığı ayağa kaldırdı. baktım olacak gibi değil bölge jandarmasını toplayacak kadar bağırıyor kevaşe jigglypuff ı devreye soktum. caterpie yi de poketopuna soktum. kalbini kırdı göt pokemonumun ama naparsın amlılar işte. jiggyli de şarkı söylerken uyuya kalmışız kol kola…

sabah gürültüyle uyandık beyler. sonra biri megafonla mani okumaya başladı

”dünyayı amk liselilerinden kurtarmak için
tüm pokemonları etrafımızda toplamak için
kömür gibi poketopu dağıtan iktidarı postalamak için

jassie james , roket takımı her zaman galip gelecektir
ya teslim olun ya da savaşa hazırlanın”

ne istiyorsunuz lan diye bağırdım. ”pokemon istiyoruz ama seninkileri değil” dedi james. onurum kırıldı piç :(

misty gaza gelip ” halledicem yha t@qma shen ” dedi. imlasını siktiğim… o kadar cebelleştiğine değseydi bari amk , git poketopu diye bağırdı saydek fırladı dışarıya. baş ağrısı tuttu o an oradaki herkesi. bu ” say say say say saydek” diye kafa sikiyor. ” ananı sikiyim senin bir sus oç ” deyip 650 mglık aferin ağrı kesiciyi yutturdum çantamdan çıkarıp bu saydek götverenine. bir suskunluk oldu sonra jassie konuştu ” kuracağınız pokemon takımını sikeyim ben gidiyorum ” ..”dur bre mel’un ” dedim ben buna. fena gaza geldim. ilk poke müsabakamı yapacaktım. meydan okutmam amk kendime zeytinburnu çocuğuz sikerler adamı. git poketopu dedim caterpie yi fırlattım.bu orospu çocuğu koffing diye bir pokemon yolladı. ortalığı duman bastı. ” sis atma oç! hile var ” diye bağırsamda nafile amk , beyazıt kampüsü önü gibi darma duman oldu her yer.sonra ”fiiğ” diye bir ses duyduk beyler. bir baktım caterpie koffing e metal kafa darbesiyle yardırmış , kofing pert. çok heyecanlandım amk ilk maçımın ilk elini kazanmıştım. ” nolduu , az önce bağırıyodun noldu. patlatıyım mı balonunuzu?hı patlatıyım mı? ” dedim. tam kemeri çıkartıcam bu piçler kobrayı salmasın mı. arbok diye bir pokemonmuş. o sırada arkamı bir döndüm umudum caterpie hala koffing i yenme sevinciyle sanırsam kendi üstüne boşalıyordu. ” amk delimi sikti bunu napıyor ” dedim pokedex i tuttum. evrim geçiriyormuş piçbaktım bu metapod a dönüştü. aha yarrağı yedik karpuzdan farkı kalmadı bu piçin. http://img.pokemondb.net/artwork/metapod.jpgjiggylypuff ı yollasam ayrı bir dert. ” götümü mü istiyorsunuz daha. takımım bu kadar ibneler.” diye bağırdım. sonra konuşan bir van kedisi fırladı ortaya amk oda onların pokemonuymuş yine. miyav diyolardı ismine. kedi durdu tesbihini salladı ” aşiretik biz kamyonla geleceyik ” dedi vanlı piç. james tekrar seslendi
” bu takımla kaya rozetini yarrağımı alırsınız” diye.moralimi bozdu piçler ve sonra balonlarına atlayıp gittiler. şimdi elimde bir karpuz metapod bir gazino ibnesi jiggylipuff bir de türk kezbanının yandan yemişi misty kaldı amk , ekibimi sikeyim beyler.roket takımının bıraktığı yerden devam ettik. orman bitiminde taş kentin rozetinin sahibi
burakla karşılaşacaktım. iyice dertlendim. hem amk zonguldaklılarını(taşkent) sevmezdim hem de
pokemon takımımın hali malumdu. neyse biraz daha ilerledik , orman çıkış yerinin önünde yeşil
iri bir yaratık var amk kapamış yolu. çıkardım pokedexi tuttum. snorlax dedi , yemek ve uykuyu severmiş oç
dedim kaldık mı ormanda bu götü buradan kaldırmam lazım ama nasıl. misty nin pokemonlardan birini çıkartıp
yüzüne su attık , alkollü şoförler gibi burun kıvırıyor ibnenin evladı yerinden kalkmamak için. sonra çıkardım
metapod u attım , ot gibi kalmasın belki çarpınca evrim falan geçirir kelebeğe dönüşür diye , git poketopu
dedim , metapod bunun göbeğe çarptı , bu piç snorlax doğruldu hemen metapodumu yedi amk :( ”adana karpuzumu o oç pokemon o!” diye
bağırsamda hayvan dinlemedi ve uyandı bir kere , jigglypuff ı pamuk şeker sanar diye de atamıyorum , yarrağımı yollasam yiyecek o kadar aç kalmış hayvan
tam bize doğru geliyor tekrar uyuya kaldı piç. o anda cin bir fikir geldi aklıma. bu bu kadar açsa poketopuna da girer diye. fırlattım poketopunu
aldım bunu. metapodu yitirdik ama snorlax kazanmıştık beyler. karlı bir gün oldu.nihayet şehire geldik. şehrin insanları çok çalışkan amk.
bir tarafta geleneksel sembolleri alakazamlara tahta kaşıkla zonguldak havası oynatırken , kendileri köçek oynayıp bir yandanda kömür çıkartıyorlardı amk.yolda bir amca vardı adres sormak için yanaştım ” amca burağın yeri varmış burada bilir misin ? pokemon antrenörü ” dedim. ”hamdigillerin burak mı?” dedi. amk o an kırk yıllık antrenör , kaya pokemon usta antrenörü burak, gözümde hamdigillerin burak olarak sıfıra inmişti. dedim amk bu zonguldaklılar karizma bırakmıyor adamda.
neyse amca adresi tarif etti. bulduk yeri. içeri girdik mistyle ” neredesin lan burak erkeksen çık karşıma ” diye bağırdım. gelen giden yok.
en sonunda müsabaka salonunda ilginç tarihi taştan heykeller gözüme çarptı , dedim o kadar geldik anı olsun fotoğraf çekelim. çıkardım
nokia e-250 yi tam çekicem fotoğrafı ” çekmeee o garıyıın amuğa goyim çekme ” diye bir ses geldi. döndüm baktım bu gelmiş ” madem tarihi eserlerine
sahip çıkacaksın şu salona vaktinde gel oç. hemşire joydan geliyorsun dimi yine. o kız sana vermez ahaha amk malı” diye uzun bir ayar verdim bu piçe .

sonra bu kısık gözlerle baktı bana ” dedim amk niye kıstın gözlerini öyle kızımı kesiyorsun yoksa” dedi yok benim gözler doğuştan böyle. acıdım o an.
piçin göz bebeği yoktu resmen , ibret alın beyler neler var işte :( bkz http://profile.ak.fbcdn.n…45515710968_8255943_n.jpg

başladık müsabakaya. üç pokemonla oynayacağız dedi. dedim benim üç tane var ama biri diğerinin midesinde amk ahaha. peki iki tanede olur dedi. sanki oak gibi yüzlerce pokemonu var piçin , taş topraktan evrilmiş organizmalar işte neyin muhabbetini yapıyorsun amına kodumun putperest taş antrenörü.

bu direkt yolladı onix i. bende snorlax ı yolladım. içeride de uyuduğundan dinlenmiş bir şekilde çıktı piç. snorlax a tam saldırttı onix i , ben de çakallık edip nehri içtirmiştim snorlax a gelmeden önce , dedim işeme saldırısı amk. bilirsiniz beyler taş pokemonları sıvıya dayanamaz direkt yığıldı onix . amk snorlax hala işiyo ama tutamıyor piç bir başladı ya , çabuk içeri çektim bu piçi. bravo oğlum dedim. burak piçi gerildi tabi. ” kiminle sidik yarıştıyorsun yarram ahaha ” dedim buna ben. zaten kısık gibi olan gözlerini kıstı galiba bu gözleri kayboldu bir beş saniyeliğine ortadan amk ahah

baktı bu piç sikse yenemeyecek beni . dedi ” yıllardır yenilmiyordum. bu pokemonumu yenmiş olman bile bir başarıdır. al rozet senindir.” . bak bak piçe bak. gözleri kime bakıyor anlaşılmıyor ama bir yandan misty i kesiyor piç görüyorum. durdum buna dedim ” be orospu çocuğu bu benim ilk resmi maçımdı , sen ilk maçında san marino milli takımına yenilen antrenör gibisin şuan resmen. şimdi göt kurtarmaya çalışıyorsun ne iş? ”

”takımınıza girmek istiyorum ben” dedi pat diye. asıl amacını belli etmişti piç. dedim ”amk takımımda senin gibi bir pokemon a yer yok , söyle özelliklerin ne ona göre poketopu fırlatıcam ” ahaha bu piç fena bozuldu amk hitmonchan kılıklısı.

not: bu kısmı acıklı bir hikaye okur gibi ağır ağır okuyun.

” ver rozetimi gideyim hadi. daha başka yerlere gidicem rozet almaya amk ” diyorum anlamıyor piç. dedim usta kaç yaşındasın sen ?
”20” dedi. ” askerlik yaptın mı” dedim. okuyorum dedi. dedim siktir piç sende gelecek göremiyorum ben yanımda asker kaçağımı bulundurayım bir de. bu son söylediğimi duyunca attı kendini pokemonlara emir verdiği çukurumsu yere. ” allahını seven üzerime toprak atsınn!!! üşüyorum! ” dedi birden. üzüldüm ama yapacak bir şey yoktu , ekibimi genişletemezdim. kaptım rozeti bundan … yolladım jigylpuff ı oraya ” ne yapacağını biliyorsun dimi ? ” dedim jiggylpuff a. başını salladı. biz sessiz sessiz çıkarken , onu derin bir uykuya yollayacaktı jiggyli.

biz çıktık o ise parçayı söylemeye başladı … http://www.youtube.com/watch?v=v7qfhzvhtoy

jiggyli görevini tamamladıktan sonra yanımıza geldi. poketopuna soktum… yine misty le başbaşaydık. uzun zaman sonra misty konuşmaya başladı ” bh€n havus p@rtis! y@pılhan b!r yher biliyomh qidek mi ;) ? ” hah dedim amk kaç gündür beklediğim an , stres üstüne stres , stres üstüne stres. kurtulmak lazım stresten. hem belki bir kaç yeni pokemon buluruz falan diye…

misty niyeti belli etti ya beyler çok mutlu oldum. yolu onun bildiği yöne çevirdik. zonguldaka veda ederken arkamızdan köçek oynayan alakazamlar burada iyi zaman geçirmesemde , tatlı bir anım olacağını hatırlatır nitelikteydi.

ben mistyle havuz sefası yapacaktım belki ama piçler , aklıma takılan büyük bir soru vardı. derhal misty e sordum ‘’ kızım senin anan baban yok mu ? dört mevsim kısa şortla dolaşıyorsun belini üşüteceksin haberin var mı ? sonra bir sürü adet tribi amk ben gelemem böyle işlere. bana bunların cevabını çabuk ver yoksa siktir olup git’’

‘’yha bis yas tatilhine qeldik xd qurbetçiyis, b@na qafaana qre t@kil dediler ;) ‘’ diye girdi lafa. dedim vay amk almancımıymış bu,neden böyle ağzını yamultarak farklı yazı karakterleriyle konuştuğunu şimdi anladım. avrupa pokekonfederasyonuna alınmamızı istemiyor bu piçler diye daha da üstüne gittim kızın ‘’ mesut özil’de nasıl türkçe küfür ediyor maçlarda dimi ahahaha. almanya milli takımında oynuyor ama özü türk yavrum naparsın ehehe ’’ diye
‘’ uff slq’’ dedi. yürümeye devam ettik. sonra biraz daha ilerledik , yolda iki tane canlı gördük beyler…

baktım biri diğerinin üstünde çiftleşiyor iki tane kaplumbağa. dedim amk bunların cinsi caretta caretta kamlumbağasıysa pet shopta 250 liradan tanesini okuturum. tuttum pokedex’i squirtle dedi amk … sikimde değil alıp satıcam havuz keyfinden önce bir çilingir sofrası ayarlıyıcam. tam snorlax ı salıcam üzerlerine misty den bir ses geldi
‘’yha bhen yaqalicam onu x( ‘’ dedim neden sen amk? su pokemonuymuş. kendiside su pokemonu yetiştiriyormuş falanda filan. dedim bir siktir git sanki su pokemonu biriktirip gap sulama projesine yardımda bulunuyor piç. bunlar benim falan. o sırada sikişgen squirtle lar bizi fark etti.

’al fark etti bizi hayvanlar iyi bok yedin kaçıcaklar şimdi’’ diye tam misty e sataşıcam , dişiyi siken doğruldu , gözünde ne hikmetse siyah bir gözlük vardı , dedim amını sikiyim mardinli squirtle aşiret çetesi bunlar şimdi siki tuttuk. gözlükleriyle ‘’ ebenizin amına şelale saldırısı yapıcam’’ gibi bakıyordu. yusufladım beyler. http://www.mahq.net/gunion/images/squirtle.jpg

bu yukarı zıpladı yanar dönerli bir hareket yaptı , sanırsam adam toplamak için bir mesajdı bu beyler… gittikçe geriliyordum.
http://4.bp.blogspot.com/…00/squirtle_hydropump.jpg

5 dakika sonra çağırdığı elemanlar geldi. o an altıma sıçtım amk ”ayna” grubundan farkları kalmamıştı piçlerin ahaha , sadece liderleri şekilmiş hıaamınaa http://sharetv.org/images/guide/326373.jpg

sonra dedim ”hangi 3d film var panpalar sinemada , bakıyorum hazırlıklısınız ? ” ahha bunlar daha da gerildi. liderleri bağırdı ” sikertiil ” diye. dedim ” yiyosa sikertin amk ” . derin bir sessizlik oldu ortamda o an.

http://images.wikia.com/p…4/file-squirtle_squad.png

bu piçler ” ıp adresini bulduk amına koymaya geliyoruz ” der gibi koşmaya başladılar üzerimize işte böyle. ” gelin amk ” diye bağırdım. sonra ” seni seçtim snorlax ” dedim yolladım snorlax ı.

ardından o hazin an… http://t3.gstatic.com/ima…wpnmqqdxo3aaqn4gkbqjwu8xl

”uyuma ızdırabını siktiğim vakti mi ! ” dememle ”misty kaç amk kaç” demem aynı saniyeleri buldu.

sonra liderleri bana doğru yardırdı. o sik kadar boyuyla beni bir kucakladı iflahım şaştı amk , diğerleride otobanı birbirine kattılar

http://cdn.bulbagarden.ne…px-ash_squirtle_bombs.png

” aha kaplumbağadan sonra beni de sikecek bu orospu çocuğu. animalcılığa hayır! ” diye bağırdım. ormana doğru taşıyordu beni piç.

neyse orman içine geldik piçler. beni şelale gibi bir yere getirdi. dedim noluyoruz amk , kafamı bir döndüm yüzlerce squirtle grup seks yapıyordu amk ,squirtle onları gösterdikten sonra sus işareti yaptı. dedim senide böyle sikicem mi demeye çalışıyo ne diyo bu piç. sonra anladım tabi olayı. bu reyisleri çiftleşme mevsiminde rahatsız etme pokemonları mesajı vermeye çalışıyormuş bana.

neyse durduk biraz ben kaptım bunun gözlüğü ”ray ban mı bu reyis pazardan mı aldın yoksa ” dedim . almaz olaydım bu piç hırçınlaştı kemiği elinden alınan köpek gibihttp://screenshots.wegame…28/4066685035964228_l.jpg

o sırada squirtle ların çiftleşmesi ani bir biçimde durdu. nolacak acaba diye içim içimi kemiriyordu. sonra ortama büyük bir blastoise geldi squirtle reyiz bana sus işareti yaptı tekrar. blastoise den sonra bir tane de dişi blastoise geldi beyler. aha dedim büyük sikertme şimdi başlıyor. sonra aklıma bir hinlik geldi. bu siktiğimin caretta caretta kaplumbağalarını pet shopta satana kadar , giderim bu blastoise lerden birini yakalarım daha iyi. bir hamleyle elimdeki poketopunu sikişgen squirtle ların ortasına fırlattım. jiggylipuff ortamı görünce başladı şarkısını söylemeye. bizim sikişgenlerin önce kalkık sikleri indi sonra açık olan göz kapakları. gittim erkek blastoise e poketopu fırlattım. artık o benimdi beyler. jiggylpuff ı poketopuna geri çektim. koşarak uzaklaştım oradan. artık bir de blastoise im vardı.

mission completed.

kaçırıldığım yere geri geldim , ne snorlax vardı , ne misty , ne de bir adres. sonra biri seslendi bana , baktım yandaki dönerci ” abi yenge not bıraktı , yanılmıyorsam sanaydı galiba ” vay amk yenge diyince bir tuhaf oldu içim. ” doğrudur kardeşim” deyip nota uzandım. notta snorlax ın mistyle olduğu belirtiliyordu. altında bir de adres bırakılmıştı. sanırsam havuz partisinin yapılacağı yere gidecektim. squirtle çetesi işe uyanmadan oradan fırladım beyler. yeni adres havuz partisiydi.

epey yürüdükten sonra adresteki yeri buldum beyler. girdim içeriye. villaya benzemiyordu mekan , amk bildiğin barzoların doluştuğu belediyenin kapalı yüzme havuzlarındandı. içeri bir girdim amk yunus balığı gösterisi vardı. iki tane kız antrenörle birlikte. ama misty yoktu aralarında. misty nin aklına uyanda sik kadar beyin yok zaten yemin ediyorum beyler. havuz partisinden anladığı iki yunus balığının hulahop çevirip deniz topu oynamasından ibaret olduğunu tahmin etmeliydim. tam bunları düşünürken ışıklar karardı piçler.

sonra görkemli bir ışıklandırmayla misty ortaya çıktı beyler. konuşmaya başladı ” yheni qurbanımı qetirdim yine yençem zaaa xd ” o an bu kezbandan soğudum. sonra dikkatlice bir baktım:

dedim vay amk misty su rozeti antrenörü müymüş ? bu , havuz partisi ayağına kendi mekanına çekmiş bir de beni. şu yunusları dans ettiren iki kız da kız kardeşiymiş. devam etti konuşmaya ”o arqadaşımı s@haya daved ediyom xd ” . ağır bir şekilde doğruldum , ışıklandırma bana tutuldu . sahaya vardığımda mikrofon tutuşturdular elime ” ben belki bugün burada basit bir rozet için bulunuyorum ama misty yalanlarıyla beni kaybetmiştir bundan sonra. ayrıca squirtle çetesi ve binlerce squirtle bir kaç saat sonra ananızı sikmeye gelecek sanırsam buraya. kaplumbağadır , yavaş hayvandır , uyansa bile bir sikim olmaz buraya gelene kadar kaçarız demeyin , orospuçocukları beni bile sırtlayıp bayıra doğru yardırabilme potansiyeline sahip.” seyircilerden klasik bir aaaoooo şaşırma efekti geldikten sonra ” hadi başlayalım ” dedim ve yerime geçtim. ikinci rozet çok yakındı beyler.

misty staryu denilen yıldız şeklinde bir pokemon yolladı beyler. seyirciler nasıl coşuyor ama. bu piç böyle kaç kişiyi yendi kim bilir ama elimdeki kozdan daha misty nin bile haberi yok. jiggylpuff la başladım başta millet beni kötü sansın diye misty direkt ” bunu y@pchanığı biliyodum xd ” dedi staryu ya jiggylnin mikrofonuna su tutma emri verdi. mikrofon suyu görünce kısa devre yapıp bozuldu tabi hemen amk jiggylpuff yarış dışı. seyirciler coşkuyla tezahürat yaparken , bense fırtına öncesi sessizliği yaşıyordum.

sonra misty birden bağırdı ” znorlaxq ın bhendee al d@ 2vs2 ye dev@m edeq xd ” dedi. bende elimi uzattım , içinde snorlax ın olduğu poketopunu bana fırlattı misty. dedim ” bunu kullanmayacağım misty ”

”qorqaaq taavuqqh , qorqaaq tavuqqh xd ” diye bağırdı ” seviyeyi düşürme oç” diye bağırdım ve aniden cebimin solundan blastoise imi fırlattım. salonda tekrar aaoo denen şaşırma efekti duyuldu. misty nin yüz ifadesiyse görülmeye değerdi.

blastoise e yıldız falan fırlatmaya kalktı bu sökmedi tabi. iki darbeyle altettik. sonra aynı pokemonun bir üst modeli olan starmie nin de amına koyduk…

blastoise i geri çağırdım. misty den rozeti alırken misty ağlamaya başladı ama siktir ettim. ben oradan uzaklaşırken çiftleşme mevsimindeki squirtlelar ise salondakilerle çiftleşmek için salona girişler yapmaya çoktan başlamıştı…

artık tek başımaydım. blastoise , snorlax ve jiggylpuff ım vardı. iyiydi amk kadro şekile girmeye başlamıştı. bir sonraki hedefimin elektrik rozeti olduğunun bilincindeydim piçler. bizim amcaoğlu elektrik elektronik meslekten mezundur bana bir kaç şey öğretti siksen korkmam diyordum ki ta ki yol adresi sorana kadar…

dedim abi tedaş ne tarafta kalıyor. elektrik faturası için mi rozet için mi dedi. böyle böyle anlattım durumu. hemen tarif etti.

ama dediki buraya gidişatta hayaletli bir mahalle vardır oradan geçmek zorundasın. eskiden işgaldeyken buralar ”lavendar town” derlermiş. dedim dayı ben yatır hikayelerine inanmam , amk ölü pokemonların hayaletleri onlar zaten dedi. ufaktan işkillendim tabi amk , hayalet pokemon hikayelerini önceden duymuştum.

mahalle girişine geldik. zincirlikuyu mezarlığı gibi bir yer amk hep ünlü pokemonları gömmüşler , bir tane caterpie falan göremezsin yani , hep dragonite charizard venesuar , hatta bir tane mew falan vardı.

mahallenin tam orta yerinde bir bina vardı beyler pokemon kulesi deniyor buraya. fosiller falan saklanıyor işte. fakat mahallenin diğer tarafına geçiş bu kulenin bodrumundaki alt geçiş tüneliyle sağlanıyor. millet turistik amaçla falan da geliyor ama ben dolaşmayacağım tabi kuleyi direkt alt geçitten gireceğim hesapta.

girdim ilk kata derdimi anlattım dedi ikinci kattan izin belgesi almalısınız , peki dedik ikinci kattaki piç de 4. kattan belge almalısınız dedi , peki dedik çıktık 4 teki o orospu çocuğu kulenin son katından izin almalısınız dedi son kata tam geldim sinirden bağırdım ” bu ne amk halkalı vergi dairesine çevirdiniz burayı it ite it de kuyruğuna yönlendiriyo beni adam gibi ilgilenen yetkili yok mu amk” isyanımdan mıdır bilinmez o sırada elektrikler kesildi beyler.

dedim şimdi siki tuttuk beyler o sırada bir şey beni elledi amk ” karanlık çöktü diye erkekliğinizden mi oldunuz piçler kim elledi lan kim! ” diye bağırdım ama ses veren yok. tabak çanak devrilme sesi geldi ses veren yok ”muhahaha” diye korkunç bağıran karı kahkaha efekti geldi , lan iyice elim ayağıma dolaştı noluyo diye. keşke misty olsa diye düşündüm o an en azından tek başıma korkmazdım amk .. arkamı bir döndüm mor , şeytani bir yaratık vardı beyler.

http://www.itusozluk.com/image/gengar_27575.jpg

hah dedim mahsun mor menekşe , bir sen eksiktin amk . bunun arkasında bir kutu var ona doğru yaklaşıp gözlerini tam belertti yolladım snorlax ı . saldırmasını söyledim. snorlax ısırıyor ama yakalayamıyor piçi , hayalet pokemon ya piç , fifa 2002 deki gibi adamın içinden geçiyor saldırdıkça namıssız.

ardından snorlax ı yolladım , su fırlattırdım su da içinden geçti amk … napıcaktım beyler. jiggylpuff ı yollasam şarkı mı söyleyecek pokemona , o şarkısını bitirene kadar bu piç kaç tane kral tv top 20 videosu geçirir önümüzden amk… iri yarı blastoise ve snorlaxtan korkuyla dolu inleme sesi gelince. ben de elimdeki son pokemonu attım beyler. jiggly gitti. fakat bu sefer şarkı söylemedi beyler…

bu piçin hipnoz diye bir saldırısı varmış amk nerden biliyim ben , hayalet pokemonla karşılaşınca devreye girdi. baktım hayalet pokemon abidik gubidik hallere girdi o sırada elektrikler geldi. arkasına sakladığı kutunun kenarından jigglypuff ın saldırılarıyla çıkmak zorunda kaldı ama yavrusunu koruyan anne gibi resmen o kutuyu koruyordu beyler. direniyordu… yaklaştım kutuyu açtım beyler. pokemon fosili vardı. bu bir efsane pokemon olan aerodactily nin arta kalan son kemikleriydi. o an duygulandım piçler…bu pokemon resmen burayı korumak için bunca dümeni kurduğunu öğrenince insanlığımdan utandım ve jigglypuff ı geri çektim. pokemondur anlamaz demeyin beyler , kulağına buraya gelen insanların o aerodactily fosillerine bir şey yapmayacağını fısıldadım ve kuleden geçmek isteyen insanlara zorluk çıkarmaması gerektiğini belirttim. kutuyu tekrar kapattım. aşağı doğru indiğimde ne 4. kat görevlisi ne 2. kat görevlisi ne turistler ne de başka bir şey vardı beyler. hepsi sırf o hayvanın son kemiklerini korumak isteyen insan kılığına girmiş pokemonlardı…oysa arkamda sırf kendiyle yarışmam için onurunu satıp bana yalan söyleyen bir misty bırakmıştım.
şimdi pokemon antrenörlüğünün ne demek olduğunu daha iyi kavrayarak oradan ayrılıyordum ve elektrik rozetine doğru alt tünelden geçiyordum.:(uzun bir yer altı tüneli yolculuğunun ardından. nihayet elektrik şehrine geldim panpalarım. her taraf tesisatçıydı amk , ” next next star uydu 75 lira defolu mal kapatıyoruz” yazısından tutun ”2. el casper bilgisayar geldi” tarzında pankartlara kadar , anlayacağınız her şey teknolojikti burada.dükkan dükkan dolaşmaya başladım ben. lastik eldivenci arıyorum amk … girdim bir dükkana sonunda esnaf şey dedi
” elektrik işi için mi yoksa pokemonuna savaş için mi takacaksın ? ”hay amk taktiğim anlaşılmıştı. elektrik saldırısı olursa pokemonlara , savaşta elektrik geçirmesin diye düşündüm ama , hile sayıldığından adam vermeye yanaşmadı lastik eldivenleri. şehiri tanımak için bir kaç yere daha bakındım. ve koskoca elektrik şehrinden bir kaç pokemon bulmak için daha ara sokaklara girdim.sağa dola dikkatlice bakınırken yerde duran sarı uzun kuyruklu bir fare gördüm beyler. iriydi de. dedim lağım faresi falansa üstüme atlar bu oç aman dikkatli ol. fareye dokundum elektrik çarptı amk ” amk! ” diye çığlık attım. fare sağa doğru düştü.
aldım bunu kucağıma ama elektrik çarpıyor amk belli hayvan kısa devre yapmış. tutamıyorum o yüzden. tekrar koştum lastik eldivenciye abi dedim böyle böyle. sarı elektrikli bir fare buldum ama tutamıyorum sağlık merkezine kadar götürmek için. biraz önce benim savaş için lastik eldiven istediğimi bildiği için vermedi koduğumun evladı.

ben de tekrar sarı fareye doğru yöneldim. yerde yatıyordu ve giderek kötüleşiyordu. sağlamca kucağa almak için yüz üstü bir çevirdim amk pikaçu! dedim sikerler elektriğini koşa koşa sağlık merkezine gidiyoruz.

pikaçu ben sağlık merkezine giderken ”pikaağ” dedi tek gözünü açıp. ben daha hızlı koşmaya başladım beyler. yetiştirdim sağlık merkezine.

buna hemen negatif elektron tedavisi gibi bir tedavi uygulayıp canlanmasını sağladılar. bu piç güvercin yakalıyıcam diye elektrik tellerine zıplayıp takılmış da sonra ters etki edip elektrik çarpmış. ben de son anda yetiştirmişim buraya.

uyandıktan sonra pikachu yu dışarı çıkardım. saldım bunu… napacaktım beyler özgür hayvan amk…
bu piç bir kaç adım yürüdü , sonra bana doğru koştu , sevinçten tüm elektriğini bana verdi piç o an trafoya işeyen adamlar gibi hissettim amk…

pikaçu artık benimdi.

”poketopuna almıyıcam seni dimi” dedim ? elektrik verdi bu piç bana… insanlıkta yaramıyo pezevenke. fırlattım poketopunu girdi içeriye.

bir otel bulup dinlenmem biraz da yemek yemem lazımdı piçler. güzel bir yer buldum. oak ın bana verdiği pokedexten kimliği gösterdim. para sıkıntısı çözülüyor hemen zaten oak ın yetiştirdiği adam olduğumuz için tüm hesap ona giriyor ahah.

neyse internete girdim odamdan. kimmiş bu antrenör falan. eski deniz kuvvetleri subayıymış piç. şimdi emekli olduktan sonra hobi olarak bu işe başlamış. şuayp diyorlar adına. aynı zamanda tek pokemon kullanırmış savaşlarında.

lan benim 4 pokemonum vardı. ama hangisini kullanmalıydı ? oak la msn de cam sohbeti yapmanın vakti gelmişti…

girdim gece 12 sularında msn e oturumu açtım. dedim bu yaşlı kurt kesin online dır. ben online olunca durumu hemen ”dışarıda” ya aldı kişisel iletiye de ”yoğun çalışmada , ulaşmak için bir titreşim yolla ” yazdı amk ahaha.

titreşim yolladım hemen. ” iyi gecele profesör. bu saatte kiminle yazışıyosun ;) ? ” dedim. ”çalışıyorum ashref” dedi.”sizin gibi öğrencilerde her saat yazabilir diye oturum açık” dedi. sonra diyaloğumuz başladı.

+ ismimi şekilli yazmazsan sevinirim hocam. ashref ne ya , eşref eşref! neyse asıl konuya gelelim bir sorum olacak izninle.

-evet dinliyorum eş.

+şu ismi kısaltmazsan ?

-tamam eşref. dinliyorum

+ hocam yalnız sesli konuşsak ?

- mic yok mic . kamera anlamsız kalır.

+ he tamam. annemler nasıl önce onu bir de

- iyiler nolsun mr.mime yardım ediyor.

+ tamam konuyu değiştirme. şey diyicem. ben şuan elektrik citydeyim.

- vaay 2 rozet aldın demek.

+ aldım aldım.

- nasıl zor muydu ?

+ (içses: bir sus oç ) kolaydı iyiydi.

- iyi iyi. hadi çabuk anlat yatıcam ben.

+ şey işte. bu elektrik rozeti antrenörü şuayp var ya.

- eee

+tek pokemon kullanıyormuş savaşta. benimde 4 pokemonum var. hangisini kullanıyım ?

- vay dört pokemon ha ? neler var ?

+ jiggylpuff ı biliyorsun zaten ( içses: amına koduğum elinde kalan son defolu pokemonu bana verdin ya piç !1111!) sonra snorlax , blastoise bir de pikachu!

- iyiymiş. eğer pikachu nun tecrübesine inanıyorsan pikachuyu kullan , çünkü onun kullanacağı pokemon raichu olacaktır. su tipi pokemon blastoise bir işine yaramaz. snorlax ında ne zaman uyuyacağı malum değil. jiggylpuff…

+ onun mikrofonuna su geldi , su rozeti sırasında kısa devre yaptı mikrofon , şarkı söyleyemiyo.iyi hatırlattın onu da bir tamir ettirelim elektrik city e gelmişken.

- iyi işte. pikachu idealdir.

+ yeni yakaladım ama .

- bir şey olmaz <3

+ o kalp ne amk ?

- pikachuları severim xd

+ sende mi xd kullanıyorsun oak ? :(

bu cevap yazmaya çalışırken birden oturumu kapattım. canım sıkkındı. günlerdir elizabeth bile değildim beyler. açtım xpoke u nurse kısmına girip hemşire joy ferresi izledim. sonra duş alıp yattım. yarın iyi bir gün olmalıydı…

sabah uyanır uyanmaz ilk iş bir elektrikçiye gidip jiggylpuff ın mikrofonunu yaptıracaktım. kahvaltımı ettikten sonra mekan aradım ve buldum. çıkarttık jiggylpuff ı poketopundan , şarkı söylettik kimse uyumuyor amk sanki ses telleri kısılmış gibi. etki etmiyor. neyse aldık mikrofonunu verdik adama. sağına baktı soluna baktı. ” format ister bu ” dedi. dedim ahah ne diyosun piç bilgisayar mı getirdik sana. çıktım hemen oradan başka bir yere gittim. o da aynı şeyi söyledi. iyi dedik çıkarttım pokedex kartını işleme soktum verdik oradan parayı. akşama hallolur dedi…

amk neyin kafasını yaşıyor bunlar anlamıyorum.

sonra hızlı adımlarla pokemon elektrik rozeti merkezine girdik. elimizdeki tüm suları aldılar. dökülürse patlarmışız falan. ”vücudumuzun dörtte üçü su piçler bizi de almasaydınız içeri amk! ” dedim elektrikli jopla sırtıma vurdu amk birisi ”yapacağın espriyi sikiyim” diye. korktum beyler. adam deniz kuvvetleri emekli subayı zaten. iyice tırstım.

içeri aldılar beni. artık savaş sahasındayız. karşıma geçti. ”askerlik var mı ? ” dedi. ”dedim abi öğrenciyim ben.” bu benim korkmuş halde yaptığım savunmaya önce güldü sonra

iyi bakalım deyip savaşı başlattı beyler. 3. rozet yakındı.

elektrik rozetini aldıktan sonra akşam gibi jiggylpuff ın format atılan mikrofonunu da alıp şehirden ayrıldık. büyük pokemon şampiyonasına adım adım yaklaşmıştık…

celadon city idi beyler sıradaki şehir. sizin dünyanın istanbulu gibi düşünün bu şehri. taşı toprağı pokemondur diye gelip siki tutup köyüne dönen çok insan var. en zenginleri de burada orta sınıfı da en yoksulu da burada beyler. avrupa pokekültür başkenti oldu iki yıl önce ama şehrin diğer yüzü acınacak halde. antrenörü ise çimen tipi antrenörü erika.

ben bu büyük şehire geldim beyler ama alem yapmadan gitmem amk , şehirde süper oyun salonları var. hele şanzelize cafe diye bir yer keşfettim mekan bomba. bilmeyenler için –>http://www.youtube.com/watch?v=wimgdz8fvqi

geldiğimin ilk günü genç pokemon antrenörü yurdu buldum. amk suşi li sohbet vardı uzak doğu kültürleriyle ilgili , dedim başım belaya girmesin uzaklaşıyım buradan :(

normal bir otele yerleştim en sonunda , gece kulüplerine gitmeden bir pokemon bulmam lazımdı. çimen tipi bir pokemon. fakat burası koca şehir olmuş beyler , her yeri poki denilen devletin izniyle toplu konut diken kurumun konutlarıyla kaplanmıştı.

sordum soruşturdum. rosehouse park gibi bir yer söylediler. dedim amk google translateimsi ingilizcenizi gibiyim biz turistler gibi gülhane parkı desenize şuna anlayalım.

gittim bu rosehouse parka , turistik mekan amk insanlar geziniyor nerede avlıyıcaksın pokemon. epey dolandım , dolandım. en sonunda safi ot topluluklarının olduğu yerlerde gezinmeye karar verdim. bir baktım pokemonun birisi toprağa tohum sıçıyor aha dedim yakaladım seni bulbasaur! tüm pokemonlarımı bir anda üstüne fırlattım korktu tabi bin ahah tıpış tıpış poketopuna giriş yaptı ” savaşa gerek yok reyiz makus talihimi gibiyim ” dercesine…

sonra hoparlörden gelen bir ses duyuldu. tanıdıktı ses.

ah evet evet binler ! bu ses beni uğurlayan badem bıyıklı belediye başkanının sesiydi. arkamı döndüm konuşmayı dinlemeye başladım.

”geleneksel bulbasaur larımızı ıvysaur a evriltme törenimize hoşgeldiniz! ” sonra iki üç protestocu sesi geldi
” darwinizme hayır balbasaurlar papatyadan evrilmemiştir! ” diye ahah bu binler hemen göz altına alındı. balbasaur k9 ların kırbaçlarına maruz kaldılar.

sonra uyandım olaya beyler. herkes bugün topluca balbasaurlarını çıkartıp güneşin alnında bekletip ıvysaur a evriltecekti. bir nevi toplu sünnet töreni gibi bir şeydi…

 ”balbasaurlara çeyrek altın takılcak mı başkanım” diye bağırdım. o an yer yarılsaydı da içine girseydim beyler , herkes dönüp bana baktı sessizce birden :( ” ne ya öğrenciyim ben sıkışık olamaz mıyım :( ” dedim kahkaha attı binler. kaçmak istedim oradan o an ama çimen rozetini almadan önce balbasaur umu evriltmem mantıklı olurdu.sonra herkes balbasaurunu meydana fırlatıp başına geçti. biz de bekleyecekmişiz güneşte balbasaurlar daha kolay evrilsin ve evrilirken cesaretli olsun diye. sanki karımıza doğurturken güven veriyoruz amk mantalitenize sokayım.pokemonlar birer birer evrilmeye başladı. pokemonlar evrildikçe belediye başkanı bağırıyor ”evrilecek son 100 pokemon”…”evrilecek son 50 pokemon””evrilecek son 25 pokemon””evrilecek son 12,5 pokemon” :(”evrilecek son 5 pokemon”amk baktım bizim balbasaur hala evrilenler arasında değil. sıçacak gibi de terler döküyor, bende telaş yaptım.”evrilecek son pokemon!”’evrilsene lan bin snorlaxı üstüne oturturum evril! pikaçuyla elektrik salarım evril! blastoise le üstüne tsunami yollarım evril! jiggylipuff la … :( neyse evril bin hadi hadi! ”
baktım belediye başkanı ben böyle bağırdıkça ağır adımlarla yaklaşmaya başladı. evlat seni bu kadar bekleyemeyiz gibtir git artık üstüne lamba tut bunun evrilmesini bekle falan diyecek sanıyorum ben. gelme gibilerinden bakıyorum ama çare yok.

belediye başkanı yanıma geldi konuşmaya başladı en nihayetinde beyler.

”evrime kalan son pokemon genelde ivysaur değil , kendinin en büyük hali olan venesaur a evrilmeye çabaladığından bu kadar sıkar kendini. böyle dirençli bir balbasaur a sahip olmaktan mutlu musun ? ” dedi.

dedim içimden vay amk bu binin en büyük hali olacak diye mi bu kadar bekledik güneşte. ”mutluyum. inanıyorum. bence alnımızın akıyla çıkacağız”dedim.

sonra dev bir ışık çıktı binler.

dedim lan bu infilak etmesin … belediye başkanı ”sabret” dedi. ışık büyüdü büyüdü büyüdü içinden dev bir venesaur çıktı beyler. ortalığın sevgi koyacağım artık resmileşmişti.http://images1.wikia.noco…092413!james_venusaur.png

artık oradan ayrılmamın vakti gelmişti. zaten güneş batıyordu. sırtımı döndüm, parkın çıkış kapısına doğru yöneldim. omzumda bir el hissettim. sonra ”evlat!” diye bir ses. döndüm…

belediye başkanı bana çeyrek altın uzattı piçler. bu senindir dedi. sevinçten o badem bıyıklı piçe sarıldım. duygulanmıştım beyler :’(

akşam döndüm. gittim bir duş aldım. ama gece kulüplerine gidecek halim kalmamıştı beyler. direkt kendimi yatağa attım. ve yarını 4. rozetimi alacağım günü bekledim.



uyandım kahvaltımı yaptım çıktım dışarı. şehir büyüktü. ama pokebüs denilen araç taşıma sistemi sayesinde erişecektim beyler. her yer de reklamı yapılıyordu bi binelim dedik. tıklım tıklım amk reklamdakiyle alakası yok , bir baktım birisi cepçilik yapıp poketopuma uzandı gördüm bunu. dönüp ”içinde snorlax var , karnı çok aç çıkartır sikini yediririm ibret-i alem olsun diye doğru dur piç” dedim bu hemen geri adım attı.
indim pokebüsten. biraz yürüdüm. sarmaşıktan villa gibi bir yerle karşılaştım beyler. içeriye girdim. sarmaşıktan hamakta sallanan bir kız vardı. beni gördü. doğruldu. eliyle gel işareti yaptı , o yürüdükçe güzel bir koku yayılıyordu sanki beyler. bu kız hakkında sikiş düşünmek imkansızdı. biraz daha yürümüşüz kendimi müsabaka sahasında buldum. kendimi hatırladığımda en son blastoise im yüzüme su tutmuştu ve uyanmıştım. bu kız sweet scent (tatlı koku) ile az kalsın beni bilinçsizce mağlup ettirecekti.
tabelaya baktığımda durum 2-0 dı beyler. yenilen pokemonlar ise pikachu ve jiggylpuff olarak gözüküyordu.
”hile yapma ananı sikerim otopark altı kumarhanesi mi lan burası pokemon rozet sahası! ” güzelliği ve kokusu karşısında elimdeki pokemonlarım tek tek yitmişken elimdeki tek kozum bilinsçzice sahaya sürdüğüm yorulmuş blastoise imdi.
tabelaya baktığımda durum 2-0 dı beyler. yenilen pokemonlar ise pikachu ve jiggylpuff olarak gözüküyordu.
”hile yapma ananı sikerim otopark altı kumarhanesi mi lan burası pokemon rozet sahası! ” http://media.comicvine.co…1122162-tangela_large.gif”şu suyu şu ibnenin gözüne doğru sık”skoru 2-1 e getirdim beyler.pokemonu ters düşünce kız ”ayy” diye bağırdı. ” vajişinnn” diye ayarı verdim bende. sonra ”2. pokemonu yolla panpa!” dedim. bu victrebell yolladı. –>http://www.happychild.org.uk/webimage/victreebel.jpgbu piçe ne yaparım diye düşünürken sonunda buldum. suyu ağız boşluğuna doldurtacaktım ki boğulma tehlikesi geçirsindi piç. talimatı verdim. ardından timsah yürüyüşüne başladım piçler skor 2-2 oldu.son pokemonunu yolladı beyler. http://pokedream.com/poke…gimori/045.jpg?1332947997ismi vileplumemuş.bu uyku tozu serpti ama her tozu su ile savuşturdum beyler. bubble saldırısıyla da mna koyduk bu pokepomun. yarrağımı taşı toprağı pokemon bu şehirin. taşı toprağı üç kağıtçı amk… ben pallet town ımı köyümü özledim sikerim böyle adaleti deyip dönmek vardı. ama yapamazdım beyler.takımını 3. amatör ligten süper lige taşımak isteyen batman petrolspor un hedefleri gibi dinçti hedeflerim. bu dünyayı sikertecektim bir kere.4. rozet benimleydi…ananı sikiyim kafayı yemek üzereyim her yer her yerde.
şöyle bir oturup yazmaya vaktim olsa, o vakite kadar takatim sikiliyor beyler.
rahat kafayla rahat kurgu ve uygun zaman dilimi için özür dileyerek izin istiyorum herkesten. iyi okumalar.

evet beyler. sıradaki hedefim fuchsia city. bu şehri şanlıurfa gibi düşünün amk ki rozet için içinde savaşacağım savaş sahası , bir mağara amk… başta pff ye itirazlar edildi ibrahim tatlıses i mi doğurtucaz amk , mağarada pokemon rozetimi alınır diye ama itirazlar sonuç getirmeyince beşinci rozetin alınacağı yer fuchisia city oldu.

şehri tanıtmaz gerekirse acılı yemek yiyor bu piçler , avuç avuç isot yiyip pokemonlarına da acılı yem yedirtip , kıçlarında yangınla tuvalete yolluyorlar amk hayvanları yazıktır. hep charmenderlerin götünde niye ateş var diye merak ederdim bu yüzdenmiş. bkz http://galeri3.uludagsozl…191/charmander_198501.gif

burada herkes aşiret beyler ‘’pohomonuma ne bahıyon lan’’ diye insanlar birbirine dalmaya hazır. at avrat pokemon anlayacağınız buraların kuralı böyle. ama bunun nedeni pokemon enstitülerini kapatıp halkı cahil bırakan oç poke iktidarının suçu o da ayrı tabi.

tabelaya baktığımda durum 2-0 dı beyler. yenilen pokemonlar ise pikachu ve jiggylpuff olarak gözüküyordu.
”hile yapma ananı sikerim otopark altı kumarhanesi mi lan burası pokemon rozet sahası! ”mağaraya ulaştım en nihayetinde. ama mağara çok karanlıktı beyler . napsam ne etsem diye düşünürken çantamdaki tel karton pil vb gibi acil zaman araç gereçleri aklıma geldi binler. o an hemen fen bilgisi dersinden hatırladığım kadarıyla basit elektrik devresi kurup pikachuya monte ettim devreyi (arkaünden değil amk derisinden merak etmeyin). pikaçulu basit elektrik devremiz anında hazırlandı. tükenmeyen trafoyla geziyordum resmen binler ahaha
pikaçulu basit elektrik devremle birlikte mağarada ilerledim o sırada bir ses duyuldu ” biji serok charizard! ” diye. dedim amk isota en fazla ihtiyacı olan hayvan charizard amk tabi önderiniz o olacak. acıyı ver ağızdan çıkartabildiği kadar çıkartsın ateşiyalnız ilginç olan şehrin mağaraları zehir türü pokemonlar barındırırken dışarısı ateş tipi pokemonları daha çok barındırmaktaydı.
pikaçulu basit elektrik devremle birlikte mağarada ilerledim o sırada bir ses duyuldu ” biji serok charizard! ” diye. dedim amk isota en fazla ihtiyacı olan hayvan charizard amk tabi önderiniz o olacak. acıyı ver ağızdan çıkartabildiği kadar çıkartsın ateşi yollayamadım tabi amk… yollasam ışıksız savaşacaz. yollamasam bir yandan da korkuyorum kaçak elektrikten yerimizi buldurup ceza kestirecekler. devlet memuru gibi bir şey çünkü bu pokemon antrenörleri. direkt rapor tutacak bu piç pikachuyla kendine kaçak elektrik sağlıyor diye. fuchisia burası…
pikaçulu basit elektrik devremle birlikte mağarada ilerledim o sırada bir ses duyuldu ” biji serok charizard! ” diye. dedim amk isota en fazla ihtiyacı olan hayvan charizard amk tabi önderiniz o olacak. acıyı ver ağızdan çıkartabildiği kadar çıkartsın ateşiyolladım venesuar ı saldırı emri verdim. piç aynen şöyle yapıp rakibini yendi
http://www.youtube.com/watch?v=6ax_obrdpja …

venesuar piçi yarasayı dil darbesiyle işte böyle yuttu piçler :( . kız uzun hava okumaya başladı dedim amk kafaya molotof yemeden siktir git burdan ashref. ardından dağdan indim beyler rozetimi alıp :(

şehirde biraz pokemon avlamalıyım diye düşündüm ama ondan önce at yarışı festivalleri düzenleniyor diye duydum. ilk binişler ücretsiz diye bir yazı vardı , bir ata biniyim dedim ananı sikiyiim götüm yandı lan yelesi ateştenmiş piçin buna da isotlu arpa veriyorlarmış amk… http://www.sens.buffalo.e…ies/furnas1019/ponyta.gif şehrin çıkış kapısına geldim amk gizli charmander dövüşleri yapılıyormuş. dedim horozmu bunlar amk ne dövüştürüyorsunuz siz , o anda kendimi bir kumarın içinde buldum beyler :( cebimdeki 10 lirayı 2. charmender a yatırmışım gaza gelip.biraz bekledim. bizim charmender yenildi amk… sahibi aldı bunu fırlattı siktirip gidiyor. ama charmender da nasıl can çekişiyor. kimse de siklemedi. ” pokemonuna baksana abi ölecek ” dedim. ” yenilmeseymiş ” dedi. baktım kimse siklemiyor hayvanda ölecek tuttum bunu ben hemşire joya götürmeye gidiyorum. amk bu soba üstündeki kestaneye dönmüş ama sıcaktan tutulmuyordu. çıkardım blastoise i biraz soğutsun diye üstüne su tutturdum… hay beynimi sikiyim. bunun kuyruğundaki ateş sönmeye başladı üstüne su tutunca :( . ”isot bulun damarına sıçtıklarım” diye bağırdım ama , tekrar siklenmeyince biraz teni soğumuş charmender ı kucaklayıp hemşire joy a götürdüm…bu piçler ssk var mı diye tekrar sordu ”profesör oak ın yeğeniyim” diyince aldılar pokemonu hemen ama halk ağzıma sıçtı amk , otobüste yol verilmeyince azan yaşlı teyzeler grubu bir anda pokemon sağlık ocağına, yanıma birikti millet ” torpille sıramızı alıyoraheeey aheey” diyerekten , dedim biraz acele edin aşiretçe sikecek beni bunlaryarım saat bekledikten sonra , tefal mikrodalga da tedavisi görülmüş charmender ı poketopuma sokup yoluma devam ettim piçler. sıradaki hedef psişik rozetin şehri saffron du.http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/saffron_gymsafranbolu işte amk anlayın.kararlıydım beyler. bu şehirden saffronn city e yürüyerek gidecektim. o sırada bir balon görüldü gök yüzünden. almış eline megafonu bir kadın bir şeyler söylemek üzere . dedim hah amk roket takımı , tam sırasıydı götler. çıkardım tüm pokemonlarımı sinirden karı ile adamın suratına saldırttım bunlar uçtular bir tarafa balonda bana doğru geldi. amk dedim
” hep siz mi çalıcaksınız orospu çocukları” atladım balonlarına saffronn a öyle vardım.jiggylpuff
snorlax
pikachu
blastoise
venesuar
charmenderbildiğiniz üzeri bir antrenör rozetsel açıdan ve turnuva yönlü üzerinde sadece 6 pokemon barındırabilirdi piçler. kadrom şarjı dolunca ”benimle snake oynaa” diye bağıran nokia3310 gibiydi. sikertirdim herkesi rahatça. fakat… daha iyi olmalıydı işte ne biliyim. bu yüzden iner inmez direkt bir internet cafeye gittim. oakla iletişime geçmek için ve pokemon takası için…baktım oak reyiz yine online. ben oturumu açınca ”kadınlar anlamayadıkları erkeklerden , erkekler ise anlayabildiği kadınlardan hoşlanırlar” gibilerinden olan kişisel iletisini ”prof. oak hocaların hocası” şeklinde değiştirdi amk ahah.bende hemen mesaj attım
”anlayamadığın erkekleri anlamasanda olur reyiz” diye ahah

”harbi liselisin” yazdı. ”xd yi kullanan bendim bir önceki konuşmada di mi ? ” dedim ve diyalog böylece başlamış oldu.

- nbr ash.

+ iyidir prof. oamk senden naber ?

- oamk ? :@

+ aah pardon m ile k alt alta ya klavyede yanlışlıkla bastım. iyiyim oak hocam siz nasılsınız? (içses: kızma smiley ını sikeyim oç ahaha)

- bende iyiyim neler oldu , neredesin şuan ?

+ saffron dayım.

- vaay. çok hızlısın.

+ şu yolculuk için garajındaki corvette i versen daha hızlı olabilirdim.

- ne corvette i ashref ? bende 94 model skoda var…

+ tamam oak… bir şey soracaktım onun için rahatız ettim ?

- dinliyorum?

+ oak hocam takas-transfer bir şey yapmamız lazım kadromuz çok iyi ama daha iyi olmasını istiyorum.

- hımm. anladım. kadronda istemediğin pokemonlar nelerdir ?

+ vallahi jiggylpuff piç şarkı söylemekle hipnoz etmekten başka bir işi yok. snorlax desen bu piçi doyurmaya çalışınca doyurduğum bölgede kıtlık yaşanıyor amk… charmender yakaladım bir de. ama charizard olmalı bir an önce.

- anlıyorum. charmender ının hemen charizard a dönüşmesini istiyorsun. fakat önce charmeleon olmalı. jiggylpuff a gelince o senin ana pokemonun. ama snorlax için bir şeyler düşünebiliriz.

+ mesela ne düşünebiliriz?

- pidgeot yollayabilirim. şuan pidgeotto nun bir büyüğü. en son hali. http://fc00.deviantart.ne…pidgeot_by_rikkoshaye.jpg

+ ooo iyi iyi. peki nasıl yollıyıcaz. çizgi filmlerde moleküler ışınlamayla oluyodu ama ?

- poketopuna usb yi tak arkada bir giriş olucak gördünmü.poketopunda.

+ aa evet lan giriş var burada ee ? taktım.

- poketopunun tam orjin noktası bir tuş gibi bir şey var oraya bas.

+ bastım. heh şuan usb belleğe attın pokemonu.

- vay amk…

+ usbdeki pokemon.pk uzantılı dosyası e-maille yolla bana

- ahaha hassiktir. takas e-maille mi ?

+ evet.

- vay sen şu işe bak. teknolojide yarraklara gelmişiz. hiç karizmatik değil lan ahah. yolladım.

+ geldi bana.. bende sana yolladım.

- ahaha oak bana spammı yolladın sen yanlışlıkla lan. burada 3 ayda 7 santim yazıyor

+ a pardon ya o hipofiz bezinde sorun olup büyüyemeyen pokemonlar için bana gelen maildi :s

- tabi tabi ahaha. doğru maili yolla hadi.

+ yolladım..

- şimdi şef… jiggylpuff la kusura bakma ama şampiyonaya giremem. onu da değiştirmek istiyorum ben.

+ şampiyona vakti gelsin de düşünürüz.

- tamam. o değilde harbiden seninki kaç santim oak reyiz ?

+ :s ?

- greenpeace la.. balıkları büyüttün mü diyorum ahaha

oak oturumu kapattı…

saffron da bir gün dinlendikten sonra , zonguldağın biraz aşağısında kalan bu şehirde ilginç bir şekilde alakazamlar elindeki kaşıklarla halk oyunu oynamıyorlar , bildiğin nohut pilavcılardaki gibi olan plastik beyaz kaşıklarıyla köşe başında nohut pilav yiyorlardı.http://www.itusozluk.com/image/alakazam_303544.jpg

bazı insanlar insanın alakazamdan evrilebileceğini , bu raddede fiillerde bulunan alakazamlar nedeniyle iddaa ediyorlardı.

artık güvenim tamdı. bu psişik rozet antrenörünü de devirip 6. rozetimi de alacaktım. savaş salonunu buldum girişte ”sabrina’nın yeri” yazıyordu. dedim amk bu ne , üfürükçüye geldik sanki insan biraz daha karizmatik bir isim koyar psişik pokemon antrenörüsün sen yazık falan derken kendimi içeride buldum.

girişte bir alakazam nohutlu pilav ikram etti. ”yok canım sağol ya ben dışarıdan yemek yemiyorum ” dedim.

” abi ketçapta var sıkıyım istersen öyle ye , bu sefer ikramımız olsun” dedi ,vay amk… tırstım. ” alakaaa gelsene canım buraya” diye bir ses geldi içeriden. ” misafirimiz var abla” dedi alakazam. ulan konuşan pokemon miyavı görmüştüm de konuşan alakazam ilk defa görüyordum.

‘hoşgeldin ashref namını duydum” dedi kız. ama hatun cidden taştı beyler. anime manime kayarım ben buna http://images.wikia.com/p…abrina–article_image.jpg

”pişman olacaksın duyduğun için” dedim ”ehehe sevimlisin dedi” içimden yalarım diyorum. sonra da iç sesin dışa taşmaması bilimsel gerçeği yüzünden allaha şükrediyorum.

kız ilk mr.mime yolladı. http://www.absoluteanime.com/pokemon/mr_mime.gif

dedim ”amk aynısı bizde var bundan. anneme ev işlerinde yardım ediyo. kaç model bu ? ” mr.mime kendine mutfak robotu muamelesi yapıldığı için direkt moralman 1-0 geride başladı. dedim git poketopu pidgeot u yolladım. pidgeot uçmaya başladı amk bu bir psişik saldırı yaptı pokemon havada dondu kaldı. 1-0 mağlup başladık beyler.

sonra ” iyi düşün ashref ” dedi. düşünüyorum ama kenan ışık gibi sıkıştırıyor kız ” süreniz dolacak hadi cevap ver yarram” gibilerinden. normal tip pokemonlarımı kesin sikecek bu anlaşılan. git poketopu dedim jiggylpuff ı yolladım. hipnoz saldırı ile mr.mime ı devirdik beyler 1-1 oldu. kız pilavcı alakazam ı yolladı.

alakazamda da hipnoz saldırısı var. ne yapıcaz bilmiyorum o an. alakazam zihin gücüyle jiggylpuff ı yerden yere vuruyor. aha dedim sikildik bu sefer..

sonra jiggylpuff yere düşsede defalarca , elinden düşmeyen tek şey aklıma geldi.

yeni format atılmış mikrofonu. ”sabrina!” diye bağırdım ” noldu , yenilmekten mi korktun? ” dedi.

”hayır bir tuvalet molası allah aşkına sadece 15 sn sürer. sen jiggylpuff ı havada beklet geliyorum”

”tatlı şey” diyip onay verdi. gittim lavaboya tıktım kulağa pamukları. jiggylpuff dedim mehter marşını söyle!

bunu yapamazsın desede jiggylpuff şarkı söylemeye başladı. kız direkt yere yığıldı , alakazamda öyle. ben rozetimi göğsündeki cepten sıyırdım aldım. giderken bir öpücük kondurdum ( alakazama değil amk kıza ) . jiggylpuff ı poketopuna geri soktuğumda ulubatlı hasan kadar gururluydum.

sırada 7. rozet vardı beyler. ateş rozeti… ateş şehrine varmak için uçan pokemonum pidgeot u kullandım. kuşun ebesi sikilsede kolayca şehire vardık. indiğimde pişiyordu amk şehir çöl sıcağı vardı resmen. şehirde bir otel aramaya başladım. sorup soruştururken yaşlı bir amca sırtımı dürttü ” dedeler! ” diye çığlık atıp irkilsemde naif bir ses tonuyla ” korkma evlat” dedi. ” sadece şehrimiz hakkında bilgi vereceğim” .

”hiç ateş pokemonun var mı evlat ? ” dedi ” var rıza baba dedim. evlat demesen yalnız dedim ? ” iğnelemeyi anlayıp evlat demeyi bıraktı ”oo bakıyorum da keyifler yerinde beni uyarmalar falan” dedi… ” bak hala devam ediyorsun, asla bir rıza baba olamayacaksın amk anla şunu. artık ne anlatıcaksan anlat” dedim.

”ateş pokemonun hangi ateş pokemonu?” dedi. ” charmander ” dedim. amca bir hımm çekti. ”istersen ateş pokemonu evrim savaşları merkezine götürebilirsin. ateş antrenörünün karşına gelişmemiş bir ateş pokemonuyla çıkmak istemezsin herhalde”
dedi. ”elbette” dedim ”nerede bu yer ? ” .

”beni takip et..”

amcanın dediği yere geldik. resmen bizi fırıncıya getirdi amk… içeriye girdiğimizde fırıncı ” ramazan pidesi için mi abi ? ” dedi. ama amca gizemli bir şekilde kulağına eğildi fırıncının ve bir şeyler söyledi. fırıncı ” hı tamam ” gibilerinden başını salladı.

sonra amca bana döndü. ”pokemonunu poketopundan çıkart” dedi. sanki ”soyun” demişçesine iliklerime kadar irkildim beyler. elimi poketopuma attım ve charmender ı dışarı çıkarttım…

”amca bak sana güveniyorum sonra siki tutmayalım ? ” dedim. ” trust me dude” dedi. iyi bakalım dedik. fırıncı tuttu charmander ı fırına attı piçler :(

”tavuk dönerci değil amk fırıncı burası amacınız ne laaan” diye bağırdım. sonra fırından bir ışık çıktı beyler…

charmander evriminin birinci aşamasını tamamlamıştı.artık bir charmeleon ım vardı http://llcooljarod.webs.c…os/pokemon/charmeleon.gif

”şimdi evrimin 2. aşamasına hazır mısın dedi” amca. canıma minnetti piçler. amcanın peşine takıldım.

yürüdük. bir meydana geldik. onlarca charmeleon vardı , bunlar birbirlerine ateş püskürtüyorlardı. ve gördüğüm üzere ateşe daha fazla dayanan evrim geçiriyordu.

sıraya girdik. biraz bekledik sonra sıra benim charmeleon a geldi. 5 tane charmeleon verdiler ne hikmetse. sonra anladım ki bu daha yeni dönüştüğü için charmeleon a , 5 misli ateş topuyla evriltebilirmiş anca. iyi bakalım dedik beklemeye koyulduk.

bir 10 dakika bekledikten sonra aralıksız ateş topu yiyen charmeleon , sinirlenip charizarda dönüştü. çok sevindim beyler charizard a sarılmak için koştum. şapkama ateş üfledi oç. senin amına korum ha deyip poketopu yolladım onuda kuyruğuyla uzaklaştırıp uçmaya başladı piç…

evden kaçan kanarya kuşu gibiydi , yolladım pidgeot ı yakalasın diye , bu pidgeot u kanatlarından tuttu havada 4 daire döndürüp yere yapıştırdı amk… ardından son çare jiggylpuff ı blastoise in suyu fışkırttığı yere oturtup charizard ın sırtına püskürttük. jiggylpuff ın naif sesiyle yavaş yavaş piste inişi yaptırdık.

amca ” ateş pokemonun gelişti. son ayak için hazır mısın ? ” . ”gülbatur mu şahbatur mu amca ? ” dedim anlamadı piç espriyi :(

yalnız son ayak derken ? charizard a dönüştü işte pokemonum şimdi geriye kalan tek şey ateş rozetiydi. ne yapacaktım ?
amca ”beni takip et” dedi. peşine takıldım cidden ne olacağını merak ediyordum…

volkanik , mağaramsı bir alana geldik beyler. sonra içeriye girdik. amca karşı tarafa geçti sen burada bekle dedi. birden amcanın üstünde durduğu taş havalandı. sonra bende havalandım amk , noluyruz demeye kalmadan amca ”7. rozet için hazır mısın evlat muhahahaha” dedi. amk bu adam 7. rzetin şehri cinnabar ın pkemn antrenörü blaine di

http://moe.animecharacter…/chars/5092-287020963.png

üstünde bulunduğum havalanan yer ise bir pokemon sahası.

pokemonunu yolladı . bir magmardı yolladığı. benimsi en güçlü ateş kozum charizarddı. tek pokemon kullanabiliyorduk. ben de charizardı yolladım.

yalnız merak ettiğim bir şey vardı, amcaya seslendim ”peki neden charmender ımın charizard a hemence dönüşmesini sağladın. bu senin için kötü değil mi ? ”

zoru severim gibilerinden bir yanıt beklerken iyice afalladım amk ” unutma çabucak evrilen charizardlar sahiplerine itaat etmezler ahahaha. senin poketopuna girmek istememe nedenini anladın mı ? bu maç çok kolay olacak evlat ahaha”

charizardı fırlattığımdan beri yatıyordu yerde yalnız adam haklıydı beyler. magmar’a saygıma emri verene kadar yattı charizard. bu diskalifiye sebebi sayılırdı. fakat magmar saygıınca charizard deliye döndü. kendine eşit güçte bir pokemon görünce ilginç bir şekilde savaşmaya başladı.

http://www.youtube.com/watch?v=drnfge1gefo

videoda gördüğünüz üzere amcayı afallatıp charizardla ortalığın amına koymuştuk. tabi maçtan sonra charizard siklemedi bile beni. napsaydım bu piçi nasıl eğitseydim bilmem ki ?

şimdi ise geriye son rozet kalmıştı. kendi kasabama geri dönecektim. ve giovanni denilen şahısla maçımı yapacaktım. ardından ise dünyanın en büyük pokemon antrenörü olduğumu ispatlamak için pokemon dünya şampiyonasına katılacaktım…

az kalmıştı , çok az..

anneme telefon açtım. bir yıl nasılda defolup gitmişti hayatımdan. geleceğimi duyunca çok sevindi. oak ın selamlarını iletti. bense son defa pidgeot un kanadından rozet için bir şehirden diğerine uçuyordum.

kendi şehrime vardığımda konfetilerle karşılandım amk. askerden dönsem bu kadar sevinirlermiydi bilemiyicem ama benimle gurur duydukları kesindi. annem en sevdiğim pokurabiyelerden yapmış , pokek lerden yapmış pokısır lar falan müthiş enerji oldu bana.

ertesi gün için giovanni ile karşı karşıya gelmek namına sonuna kadar hazırdım. oak ı son kez görmeye gittim. rozetler için son pokemon takasını yaptık. artık emektar jiggylpuff yerine kingler vardı beyler. eyvallah dedim bu çok makbule geçmişti http://cdn.bulbagarden.ne…y.png/180px-098krabby.png

derin bir nefes aldım. ailemle birlikte son müsabakanın yapılacağı stada geldik. bu stad son teknoloji ile donatılmıştı piçler. içeri girerken cern e girmiş gibi hissettim amk…yerime geçtim rakibimi beklemeye başladım. sonra dev ve göz alıcı bir ışıklandırma görüldü. ardından hiç beklemediğim o ses…
”dünyayı amk liselilerinden kurtarmak için
tüm pokemonları etrafımızda toplamak için
kömür gibi poketopu dağıtan iktidarı postalamak için james , roket takımı her zaman galip gelecektir
ya teslim olun ya da savaşa hazırlanın”lan nasıl olur amk demeye kalmadan onlar açıkladı. ” biz giovanni nin resmi varileriyiz ve hizmetkarlarıyız. sırrımızı öğrenmiş oldun” .dedim amk sizi daha kaç kere yeniyim piçler kaç kere ha ey roket takımı ? yollayın pokemonlarınızı…bu sefer işler değişikti ama beyler. ilk olarak jassie bir nidoqueen yolladı. http://cdn.bulbagarden.ne…ng/180px-031nidoqueen.pnglan nerden buldunuz bunu dedim. ”giovanni efendimizin pokemonlarıdır” dedi.iyi amk başlayın bakalım dedim ve blastoise i yolladım.bu nidoqueen taş tipi pokemon olduğu için sadece kıçıyla başıyla blasto ya vurarak saldırı yapabiliyor. bizdeki de dev kaplumbağa nın sert kabuğu amk , her saldırdığında içine kapanıyor blastoise ve direkt su ile karşılık veriyor. nidoqueen i bu şekilde pert ettik.1-0
sıra jamesdeydi. o da machamp yolladı. http://images.wikia.com/p…n/images/b/bf/machamp.png bende venesuar ı yolladım beyler. bu dövüş pokemonu her saldırmaya yeltendiğinde dev sarmaşıklarla yerden yere vurduk machoke u..2-0jassie persian denilen meowth denilen pokemonun gelişmişini yollasa da da http://oyster.ignimgs.com…-version/2/22/persian.gif
pikachu nun elektrik saldırıları aldı normal tip bir pokemon bir sike yaramadı.3-0sonra arkadan bir ses duyuldu ”verdiğim bu pokemonlara rağmen kazanamadınız ya siktirin gidin ekibimden!” bu giovanni reyizin sesiydi. ardından salonda bir patlama sesi duyuldu ”roket takımı , rozetim !? ””qandırdım rozet bisde deqilki zaaa xd ” deyip kaçtılar.salon bildiğin patlıyordu. sonra bir yaratık göründü… http://galeri.uludagsozluk.com/8/mewtwo_71684.jpgroket takımı elemanlarını uzaktan el hareketleriyle havaya kaldırıp her bölümde olduğu gibi uzaya paketledi amk , sonra rozeti bana fırlattı. bu mewtwo idi , giovanni nin özel , istese herkesi sikebileceği pokemonu… biz aceleyle çıkarken salon patlıyordu. ben ise 8. rozetle birlikte pokemon şampiyonasına tümüyle hazırdım…işin şakası yoktu amk katıldığım şeyin adı ”şampiyona”ydı . bu güne kadar hiç yenilmedim , haxball da ”232 maçtır yenilgim yok lagsız oda küfür ban 1v1” açacak kadar cesaretliydim piçler öyle düşünün.turnuva günü geldiğindeyse tuhaf sürprizler beni bekliyordu.
ilk olarak sekiz rozeti teslim törenine katıldık. eminönü ucuzluk pazarından aldık sanki piçler orjinal işte anlatamıyoruz ki 30 dk diktiler bizi rozet kontrolü için. ardından gelen ise 64 antrenörün bilgi yarışmasıyla seçilmesiydi. herkesin önünde ekranlar , passaparola oynuyoruz sanki amk , 3 soruya en hızlı cevabı veren 32 kişi savaş turlarına katılacaktı.

ilk soru önümüze geldi. ”elektriği ve üzerindeki sevimli çizgilerle bir çok anternörün sevgisini kazanmış pokemon hangisidir ? ”

hah dedim pikachu amk ama sazan.avi oldu resmen cevap elekidmiş :( –> http://pokedream.com/poke…gimori/239.jpg?1332947997

”en hızlı ilk 8 2. tur için hak kazandı” dedi arkadan gelen karı sesi.. 2. soru geldi ” yeşil derisi ve çekik gözleriyle ünlü olan pokemon? ”hah dedim metapod siktim şimdi üst turdayım , ama yine sazan.avi olduk beyler cevap scyther mış :( –> http://cdn.bulbagarden.ne…pload/b/ba/123scyther.png”en hızlı 16 antrenör 2. tur için hak kazandı” sesi geldi bu sefer. son soruydu piçler bilemezsem ya da cevaplamada geç kalırsam daha savaşmadan bilgisizliğimle elenecektim. e napalım ekşici piç değiliz ki tanım entrysi nedir bilmeyiz varsın bilgisizlikle elenelim amk… ekip ruhum siker atar.ama son soru işimi göreceğe benziyordu. ” hızlı eğitildiği vakit itaatsizlik gösteren ateş pokemonu hangisidir ? ”charizard yazıp enterladım direkt amk… bir sikime yaramayacak olan pokemon bilgi aracılığıyla yaramıştı resmen. amk atarlı pokemonu , erken ergenliğe girmiş gibi artislik taslıyor amk erken evrilmişi , ama yaradı işte işime. artık savaş turundaydım.dedim ya sürprizler vardı. eşleşmelerin hemen öncesi birisi gözlerimi kapadı arkamdan gelip. sesi duyunca siz de tahmin ediceksiniz aynen şöyle dedi ” b!l baqalıhm bhen qimim yaqışıklı ? ”misty… öptü sonra amk.. duygulandım bana destek olmaya gelmişti.”beklemiyordum misty” dedim. ”choq dushundun yhaa , h@t@lıydm æffet bheni x( ” dedi. kıyamadım amk kezbanına… sarıldım barıştık işte. sonra kuralar çekildi. mandy diye bir piçle eşleştim. 15 dk sonra savaş alanına vardık zaten. su tipi sahada savaşacaktık.tribüne döndüm maç başlamadan önce. annemlere falan el salladım. taraftar desteği için ”yürü be ashreef” gibilerinden tek tük tezahüratlar duyuyorum ama mandy tüm taraftarı toplamış çarşı grubu gibiyken ben kendi sahasında deplasmanları oynayan boz baykuşlar gibiyim amk… taraftar sesi yedek kulübesine bile gelmiyor resmen :(piçin de tipi bir kayık , arabesk rap yapıpta milyonlarca abonesi olan karaktersiz orospuçocukları gibi , ibne gibi puştu gibin bir tipe sahip. yolladı pokemonunu. exeggutormuş amk ada şeklinde hindistan cevizi kafalı bir pokemon http://cdn.bulbagarden.ne…ng/190px-103exeggutor.png
survivorda ödül oyunumu oynayacağız amk bu ne dominik cumhuriyeti gibi pokemon lan diye bağırdım , bu piç ayar oldu. bende direkt yolladım kingler reyizi…

bu ada kafalı pokemon kafasından yıldız falan savuruyor ama kingler ımı her yıldız savurduğunda suya daldırıyorum ki yıldızlar bize kaymadan sönsüz amk…”şimdi o kutup yıldızını götüne sokucam orospu çocuğu” deyip kingler ı bu exeggutor a saldım. tepesine tepesine indirdi kıskaçlarıyla. 1-0 öne geçtim piçler. salonda bir sessizlik oldu , sonra sessizlikte ” €n buyüq @shref bizim @shref xd ” gibilerinden sikimsonik mantık hatalarıyla dolu , mistyden geldiği anlaşılan bir tezahürat duyuldu. sus işareti yaptım. savaşa devam ettim.bu bir sefer seadra yolladı http://cdn.bulbagarden.ne…a.png/170px-117seadra.png”karısı için hamile kalan muallak denizatlarını sahalarda görmek istemiyoruz” dediysemde hakem maçı devam ettirdi.seadra başta seri davransa da , kingler reyizin seri darbeleriyle onunda sevgi koydum. ama bu sefer mandy son kozunu iyi kullanacağa benziyordu. uçan pokemon golbatı yolladı amk… hani şu yarasa olanından.hemen dedim geri gel kingler bugün süperdin. yolladım pikachuyu , bu piç tepesinde uçuyor pokemonun sağlı sollu manevralarla. pikachu elektriği veriyor ama sıyrılıyor orospu çocuğu. dedim bu böyle olmayacak. yeni bir taktik denemeliyim. pikachu ya suyun dibine dalmasını söyledim. golbat suya yaklaştı bu sefer suyun içine içine zehirli gaz salmak için amk… tam sallacakken şimdi onu suya çek pikachu dedim bizim ki seri bir hamleyle sıçrayıp bunu suya çekti.e su elektriği iletir , trafoya işese içine işlemeyecek elektriği o anda üzerinde hissetti golbat belki de ilk turu kazanmıştım… sırada ikinci tur vardı ama sürprizler devam ediyordu…
yorgun müsabakanın ardından hemen duş alıp yattım. ertesi sabah uyandığımda misty kapıyı tıkladı ”mis@firhimiz vh@r chabuq qel xd ” dedi. tamam canım dedim. artık samimi de olmuştuk. şampiyonadan sonra milli olacağım beyler umarım , şans dileyin lan ahaha.. indim aşağıya pokemon şampiyonaları kahvaltı salonunda oak annem misty ile birlikte burakta oturuyor amk , göz doktoruna da gitmemiş piç belli gözleri hala tek çizgi halinde kısık kısık bakıyor , şaşkın bir halde yaklaştım buna. ” ne işin var burak burada ? ” dedim. ” takımınızda yer almak istiyorum” dedi.”amk kaç kere diyicem takımımda senin gibi pokemona yer yok diye. hem oak la son pokemon takasımı yaptım ben götür bunu oak buradan” dedim. oak ayar verdi ” o artık benim asistanım ash , gözlemci olarak yanımda kalacak ” . kulağına eğildim oak’ın ” tamam ama misty e sarkarsa sikerim belasını ona göre ”oak onaylarcasına başını salladı. sonra ailecek 3. tur kuralarına yöneldik. şuan dünyanın en iyi ilk 16 antrenörü içindeydim…kuralar çekildi. bitki tipi pokemonlarda işinin eri birisiyle eşleştim çimen tipi sahada. oak la son bir görüşme yaptım. hazırlıklarımı tamamladıktan sonra sahaya çıktım.
müsabakaya başladık. bu sefer taraftar sayımın arttığının farkındaydım. farklılık olsun diye kafamdaki şapkayı çıkardım. sikimde pas tutmuş prezervatif gibiydi amk o şapka , yıllar sonra kafamdan çıkarınca bir tuhaf oldum tabi. kız arı yolladı amk pokemon olarak http://faqsmedia.ign.com/faqs/image/ani015.gif”mağrur olma balderesi senden büyük allah var!” diye bağırdım . hakem alakanı sikiyim dercesine baktıktan sonra maçı başlattı. pikachuyu yolladım. verdim iğnesine elektriği arının mına koydum ortalığın.1-0
bu scytzer yolladı bu sefer. http://cdn.bulbagarden.ne…pload/b/ba/123scyther.png

amk dedim şimdi sıçtık. bu pokemon o kadar hızlı ki , uçarak kendinden 5 tane varmış gibi gösterebiliyor videonun girişinde görebileceğiniz gibi http://www.youtube.com/watch?v=2lejrd5hwvy . bizim pikachunun göz çeperleri sikildi tabi bakmaktan ansızın bir saldırı yedi pert oldu skor 1-1 …

sonra yolladım venesuar ı baktım icabına sctyzer ın. 2-1

ardından bu kız bir pokemon yolladı , allahın gücüne gitmesin bu nasıl bir tiptir amk ahahaha –> http://t0.gstatic.com/ima…o8vaxhpxmpxunmsooe9lxfq7q

dedim bu mu koca venesaur a karşı etkili gelecek lan bu mudur yani ?

amk resmen laflarımı yuttum. venesaur un her saldırısını geri tepti bu pokemon… en sonunda zıplayıp yorulan venesaurun kafasına bir darbe indirince de kazandı. ağzım açık kaldı…

2-2 oldu skor. herkes elimdeki son kozu bekliyordu…

hatırlarsanız oakla çimen tipi kurasından sonra bir görüşme yapmıştım. oak cebinde yedek bir pokemon getirdiğini söylemişti… http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/85/ash_muk.png yolladım o pokemonu…çinli hatunun üzerine çöken zenci gibi hunharca bir sikiş başlattım sahada http://www.youtube.com/watch?v=1yry2wigqrkartık en iyi ilk 8 antrenör arasında ve çeyrek finaldeydim piçler. zafere adım adım yaklaşıyordum.ertesi gün tatil günüydü. tıpkı bana benzeyen bir elemanla tanıştım amk… pokemonlarını sordum blastoise venesaur ve pikachu dedi. lan dedim kadrolarımız da aynı , bunca zamandır kayıp kardeşimi aramak için müge anlıya çıkmamakla hata etmişim resmen. neyse bu elemanla şampiyona gezi mekanında dolanıyoruz biri arabayla megafonla geçerken ses duyuldu ”pokemonlarınız mecburi bakıma alınacaktır şu şu adrese gelin ” gibilerinden. hayırdır inşallah deyip gittik oraya poketoplarını teslim ettik. sonra teslim ettiğimiz karavan , balon olarak havalanmaya başladı amk…bu orospu çocuğu takım , roket takımıydı. binlerce pokemonu arakladı orospuçocukları. alem akasya durağı sinandan sonra böyle üç kağıtçı böyle ibne hikaye karakterleri görmemişti beyler :( ( seviye itinayla düşürülür… )
ne yapacağımızı bilmez halde içinden havalandıkları karavana bindim bunları takip etmeye başladım. indikleri yere kadar tek başıma takip ettim bunları. balonu sağa çekip piknik yapmaya başladıklarında çıkartım 10 tane pokemon analarını belledim orada bunların ” zeytinburnu çocuğuyuz demedik mi lan uyarmadık mı ha!? ” diye bağırdım. sonra baktım bunlar götlerine kendi füzelerini monteleyip kendilerini uzaya fırlattılar gerek yok abi uğraşmana dercesine. gökte kayan bir yıldız gördüm sonra , bu roket takımıyla son karşılaşmam olmuştu…varır varmaz teslim ettim herkese poketoplarını. sonra yayıldım oradaki çimenlerden birine yıldızları izlemey başladım. bu tanıştığım elemanda yayıldı yanıma amk ” şu yıldızlar pokemonlara benziyor. bak şu mesela pikachu gibi değil mi tıpkı ? ” dedi. ” sen ne diyorsun değişik!? ” dedim buna. fantazi yapmaya çalışıyordu resmen piç. kızardı kalkıp gitti tabi.yarın çeyrek final vardı. yayıldığım çimenden doğrulup , yatacağım yatağıma doğru adımlarımı yönlendirdim…ertesi gün hadi iyi bir kura inşallah dedik ve kurayı çektik.amk… şu bana çok benzeyen ve aynı pokemon kadrosuna sahip olduğum çocukla eşleşmiştim. çok şaşırdım amk ilginç bir müsabaka olacaktı. sahaya doğru yöneldik… bugün bir şeyler ters gidecekti anlaşılan.müsabakaya başladık. venesaur yolladım oda venesaur yolladı. ilk maçı o aldı. 1-0blastoise yolladım, venesaurunu yendim 1-1 , blatoise yolladı blastoisini de yendim 2-1sonra pikachu sunu yolladı. üstünlük kurdu elektrik suya tabi 2-2 yaptı durumu.elinde son pokemonu kalmıştı. pikachu. bense yollayacak 1 pokemona sahiptim. iyi düşün ashref dedim..:”seni seçtim charizard!”amk charizard piçi iri yarı pikachuyu siker diye düşünüp yolladık.
ama hata ettim resmen. içinde içliği olduğu sevişmek istemeyen türk kızı gibi , charizard sere serpe kıçını dönmüş yatıyordu amk…
müsabaka , çeyrek final nağmağlupluğum elimden gidecekti.
gitti de. charizard savaşmadığı için mağlup sayıldı.

3-2 , şampiyonlar liginde çeyrek finalde elenen fenerbahçe sendromu yaşadım o an beyler :(

diz çöktüm ağlamaya başladım ” aynı kadro nedir amk , pes 2012 de bile barcelona vs barcelona yapınca oyunun zevki kalmıyo adalet mi bu! ” diye bağırdım ama , artık çok geçti beyler. resmen ilk defa yenilmiştim ve elenmiştim.

eleman gelip kaldırdı ayağa. sarıldı teselli etmek için amk piçi ”siktir git lan! mistyy nerdesin! ” diye bağırdım.

”jhanım yhaaa x( ” diye bir nida duyunca sese doğru ilerleyip ona doğru sarıldım. herkes teselli etmeye başladı.

sanki ygs de 179 puan yapıp , 180 barajını geçemeyen hazin sonlu öğrenciler gibiydim piçler. değilsem de öyle hissediyordum :(

bir rüya bitmişti piçler. çantamı toplayıp eve vardım. ertesi gün ise yarı final müsabakasını evden izledim. elemanda elenmişti. ”iyi dedim amk yarıfinal de elensem daha çok koyardı eheh”

sonra zeytinburnu yeşiltepe de internet kafede ailecek adıma bir parti verdiler. yalnız hikayenin başından beri aklımda bir soru vardı piçler.

” babam kimdi amk ? ”

parti bitişi anneme gittim sordum. annem tereddüt etti ve hüzünlü bakışlarla söyliyim mi artık gibisinden oak a döndü.

”lan yoksa ? ” dedim ama ohhh şükür amk babam oak değilmiş.

”baban bizim şehrimizin pokemon lideri , son rozetin ve mewtwonun sahibi giovanni idi oğlum” dedi.

bunca zamandır neden gizlediniz dediğimdeyse , babamın mewtwo üzerinde çalışacak kadar kirli bir adam olduğunu bilmemi istememiş. roket takımıysa onun beni takip etsin diye peşimden yolladığı zeytinburnu esnafı manavlarından jemal abi ile eşiymiş amk :( . yazık oldu onlara benim başım belaya girmesin diye , rol yapıp kaç defa başlarını belaya soktular amk…

”ya babam şuan da napıyor ?” dediğimdeyse

” o patlayan bina. yarattığı mewtwo yu kendiyle birlikte yok etmek içindi” dedi…

pokemon dünyasını şu ana kadar ben sikerttiysem de final vuruşunu o yapıp sikertmişti o an beni. artık pokemon antrenörlüğünden nefret etmiştim. bir defa sarılamadığım babam bu yaratıklar yüzünden yoktu amk yanımda…

artık sadece pokemonları içine hapseden şeylerle ilgilenecektim. poketoplarıyla!

20 yıl sonra karakter analizi



ashref: babasından kalan bankadaki mirasla poketopu üreticiliğine başladı. paranın ve misty nin amına koydu.

anne: bunadı. ash i hala çeyrek finalde yarışacak sanıyor.

misty: dil kurumunda oak aracılığıyla stajyer olarak dilini düzeltmek için eğitim görmeye başladı. fakat 2 yılda tüm ülkenin imlasını sikip attı. sözlükler onun yüzünden yeniden yazılmaya başlandı.

oak: aşırı v-pills kullanımından kalp krizi geçirerek 80 yaşında evinde ölü bulundu.

burak: taş tipi antrenörlüğünü bırakıp bir süre oak ın yanında çalıştı. sonra o hevesini bırakıp almanya da gurbetçi olup taş taşımacılığı işine soyundu.

son…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder