Pcsibozulanadam olarak sizi karşılamaktan onur duyarım efenim :D

3 Ocak 2013 Perşembe

sikerler, hepimizi sikerler


İnsanin ormanin da ki kucuk kiz

Hanginizin ormaniniza kucuk bir kiz alacak cesareti var? Hepiniz kendinizden korkuyorsunuz. O kiz o ormandan tecavuzunuze ugramadan gecemez. İnsan hayvanin son duragidir. Cunku en acimasizidir. Genlerinin emrine uyan en bilincli kole insandir. Genlerinin buyruklarini uygulayan en acimasiz olan hayvan insandir. O kucuk kizdan utan insan!  Cunku senin suc ortagin ciplak olarak var ettigin kadinindir. Ciplak kadinin agaclarin ardindan izleyecektir senin kucuk kiza tecavuz ettigini. İste bu yuzden kadini giydirmemiz lazim. Kadini suc ortagi olmanin gizli tanikligindan kurtarmamiz lazim. Tecavuze ugrayan hic bir kadin bari bakire degildim dememeli. Bu hayvani beraber oldurecegiz. Korkan kadina korkmasinin hakli oldugunu soylersek, o kiz cocugu tecavuze ugramaya devam edecektir. Agaclar arkasina bir suru kadin sakladik, kendi hemcinslerinin cocuklarina tecavuzu aglayarak izleyen. Aglamaniz lukstur. Topuklu ayakkabi giyen kadinin, cocugunun tecavuze ugramasina aglamaya hakki yoktur.

Hayvanligina kendini sunmus kadin hem cinsini cocuk olsa bile koruyamaz. Alin size en vahsi yanimiz. Tecavuze ugrayan erkek ve kiz cocuklari, erkegin tecavuzune degil, hayvanin tecavuzune maruz kalmaktadir. Ki o hayvan insan bedeninde kendine yer etmis en acimasiz olanidir. Bir arslan yeni bir alan kazandiysa eger, o alandaki kendinden olmayan cocuklari oldurur. Bir bakima onurlu bir davranistir. Hic bir arslan, cocuk aslanlara tecavuz etmez. Bunu sadece bizler yaptik. Hayvanin en igrenci bizde anlam buldu. İyi bakin cocuklarinizi nelerden korumaya calisiyorsunuz. Bir aslan saldirisindan degil. Adi insan olanin acimasizligindan korumaya calistiginiz cocuklariniz var.  Cocuklarini korumasiz cunku etrafta aslanlar yok, insanlar var.

Bu vahsiligimizden insani doguramazsak, cocuklariniz hayvanliginiza dogacak. Ve siz hic rahat hissedemeyeceksiniz. Cunku o acimasizin bir parcasi da sizdiniz. Once ciplak olan kadini kurtarmamiz lazim. Sonra bu ciplakligin kolesi olmus ve susmus olan erkegi kurtarmamiz lazim. Kadinin ciplakligina elestiri getirememis her erkek birey, kendi gelecegine tecavuz edendir. Belki bu satirlari okuyan sen bunu yapmayacaksin ama disarlarda diger hem cinslerin bunu yapacaktir. O yuzden ayaga kalk ve oldurmen gerekeni oldur. Erkek ve kadin en suclu olandir. Bu birlesme icin acimadan var olanlardir. Bu acimasiz isteme cocuklari kurban edecek kadar asagilastik. Hayvandan bile asagi bir konuma dustuk.  Kadinin ciplak bedenini yuksek topuklar uzerinde var eden bizler, acimasiz elestirileri birer hancer gibi saplamazsak bunyemize, ormanlarimizda cok cocuk kaybolucak. Sadece olmeyecekler. Olmeden once tecavuze ugrayacaklar.

Cehennemin atesini vicdanizimin iki yuzlu odunlari besler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder